Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bonuscode Trendiebingo

Wil jij graag bingo spelen op TrendieBingo, maar heb je geen zin om telkens geld te storten? Gelukkig zijn er ook verschillende mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Zo kun je gebruikmaken van de gratis bonuscode op TrendieBingo. Hoe werkt dit precies en wat moet je ervoor doen om dit te krijgen?

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is een bingowebsite waar je online bingo kunt spelen tegen andere mensen. Je kunt hiermee geldprijzen winnen, want iedere keer als jij als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, dan levert het je geld op. Je kunt zelfs de jackpot winnen, die kan oplopen tot duizenden euro’s. Behalve dat je er geld mee kunt winnen, is het ook een zeer gezellige plek. Er is namelijk een chatbox waar je met andere mensen kunt chatten. Leuk aan TrendieBingo is ook dat je er flink wat bingo bonussen kunt krijgen. Zo heb je bijvoorbeeld de gratis bonuscode.

Meld je aan bij de website van Trendiebingo.com

Gratis bonuscode

De gratis bonuscode van TrendieBingo is een code die iedere week wordt verstuurd via e-mail. Deze code kun je verzilveren in je account en bevat altijd een bedrag aan speelgeld waar je bingo mee kunt spelen. Dit bedrag is iedere week anders. Zorg ervoor dat je de code iedere keer verzilverd, want als je dit niet doet, dan kun je fluiten naar het geld. Zonde, want behalve de code te verzilveren hoef je niets te doen.

Kun je geld winnen?

Met het speelgeld dat je via de gratis bonuscode van TrendieBingo krijgt, kun je geld winnen. Je kunt het speelgeld zelf niet laten uitbetalen, maar wanneer je geld wint door ermee te spelen, dan zla dat van jou zijn. Je kunt dit dan opnieuw inzetten om mee te spelen of laten uitbetalen indien het bedrag hoog genoeg is. De jackpot kun je alleen winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één storting hebt gedaan. Als je dit hebt gedaan, dan kun je zelfs met speelgeld kans maken op de jackpot.

Bezoek Trendiebingo.com