Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bingokamers Trendiebingo

Moet je altijd geld betalen om bingo te spelen op een website? Welnee! Bij TrendieBingo heb je ook verschillende gratis bingokamers waar je gebruik van kunt maken. Hoe werkt dit precies en hoe kun je meespelen?

Wat is TrendieBingo precies?

TrendieBingo is een website waar je je kunt aanmelden. Als je dit doet, kun je meespelen met de bingospellen. TrendieBingo biedt verschillende vormen van bingo die je kunt spelen. Aanmelden is altijd gratis, en daarna kun je ervoor kiezen om geld te storten op je account. Er zijn ook allerlei evenementen waar zeer hoge prijzen te winnen zijn. Ook de jackpot van de website kan erg hoog oplopen.

Meld je aan bij de website van Trendiebingo.com

Gratis bingokamers

Het lijkt misschien zo dat je altijd moet betalen voor je bingokaarten bij TrendieBingo, maar dit is niet het geval. Je kunt namelijk ook meespelen in de gratis bingokamers. Deze zijn slechts af en toe geopend, namelijk op bepaalde tijdstippen, maar je kunt altijd precies in de lobby zien wanneer dit is. Ook wordt het evenement met de gratis bingokaarten altijd van tevoren aangekondigd via de website zelf of bijvoorbeeld per e-mail. In deze kamers kun je geld winnen, maar de te winnen bedragen zijn doorgaans niet heel hoog.

Vereisten voor deze bingokamers

Helemaal gratis is het trouwens niet om mee te kunnen doen in de gratis bingokamers. Je moet namelijk wel in de afgelopen maanden een keer geld hebben gestort op je account. Dit mag echter ook al een laag bedrag zijn. Vanaf 10 euro is al voldoende. Wanneer je geen geld hebt gestort op je account, kun je de speelkamer helaas niet in.

Andere manieren om gratis te spelen

Bij TrendieBingo zijn er allerlei mogelijkheden om gratis speelgeld te krijgen. Zo krijg je al 5 euro bij aanmelding op de website en krijg je ook elke week een speciale bonuscode per e-mail verzonden. Je krijgt hier meestal toch zeker een euro voor, soms zelfs meer. Houd dus zeker de e-mail goed in de gaten. Ook kun je 200 procent speelgeld krijgen bovenop je eerste storting. Stort je dus 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro aan speelgeld. Je kunt met al dit speelgeld gewoon bingo spelen en hier zelfs geld mee winnen. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat je zonder geld te storten geen kans kunt maken op de jackpot. Dit is dus wel iets waar je rekening mee wil houden.

Bezoek Trendiebingo.com