Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Bingo spelen voor geld bij Trendiebingo

Bij TrendieBingo kun je bingo voor geld spelen. Je kunt op verschillende manieren geld storten en dit kent allerlei voordelen. Zo kun je alleen een jackpot winnen als je voor geld speelt. Hoe kun je bingo spelen voor geld bij TrendieBingo?

Wat is TrendieBingo?

Op TrendieBingo kun je een account aanmaken, zodat je mee kunt spelen met de verschillende bingospellen. Er zijn bijvoorbeeld evenementen, maar je kunt ook 75 of 90 ballen bingo spelen. Na het aanmaken van een account, kun je in elke bingokamer terecht. Hier zijn geldprijzen te winnen. Na het aanmelden krijg je meteen 5 euro speelgeld, dat je kunt gebruiken om te kijken of je het wel leuk vindt om te spelen bij TrendieBingo. De geldprijzen die je kunt winnen, kunnen hoog oplopen. Vooral de jackpots zijn ontzettend interessant, omdat deze duizenden euro’s hoog kunnen zijn. Om mee te kunnen spelen, kun je spelen met gratis speelgeld dat je op allerlei manieren kunt krijgen, maar het is ook mogelijk om met echt geld te spelen.

Meld je aan bij de website van Trendiebingo.com

Waarom bingo spelen voor geld?

Waarom zou je bingo spelen voor geld bij TrendieBingo? Er zijn immers ook mogelijkheden om gratis mee te spelen. Er zijn echter allerlei redenen te bedenken om wel geld te storten op je account. De belangrijkste reden is bijvoorbeeld dat je alleen de jackpots kunt winnen wanneer je in de afgelopen maanden geld op je account hebt gestort. Als je dit niet hebt gedaan, dan kun je dus sowieso geen jackpot kunt winnen. Daarnaast kun je vaak niet meedoen aan de speciale evenementen als je niet met echt geld speelt. En bij deze evenementen vallen doorgaans meerdere gegarandeerde jackpots, dus daar wil je eigenlijk wel bij zijn. Ook is het natuurlijk wat spannender om bingo te spelen als er wat op het spel staat. Je hoeft niet veel geld te storten. Een bedrag van 10 euro is al voldoende om wel de jackpot te kunnen winnen.

Bonus

Als je voor het eerst geld stort op je account, dan krijg je meteen een bonus van 200 procent. Bij een storting van 10 euro krijg je dus ook nog eens 20 euro speelgeld, zodat je lekker lang kunt blijven spelen.

Winsten uitbetalen

Heb je geld gewonnen in een bingospel, bijvoorbeeld een leuke jackpot? Dan kun je dit laten uitbetalen. Bijvoorbeeld via je bankrekening. Je moet dan wel minimaal 25 euro hebben op je account. Heb je minder? Dan zul je eerst wat meer moeten winnen om toch een uitbetaling aan te kunnen vragen.
Bezoek Trendiebingo.com