Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

TrendieBingo

TrendieBingo is een bekende en zeer leuke bingowebsite. Wat is dit precies voor een website en wat kun je ermee? Waarom is het zo leuk om een account aan te maken hier?

Het plezier van bingo

We weten allemaal hoe gezellig en leuk bingo kan zijn. De spanning als je kaart bijna vol is en die van je buurman ook. Wie zal als eerste de kaart helemaal vol krijgen? Het is een ontzettend leuke manier om bezig te zijn. Tegenwoordig zijn er ook manieren om online bingo te spelen. Bijvoorbeeld op TrendieBingo.

Meld je aan bij de website van Trendiebingo.com

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is dus een website waar je online bingo kunt spelen. En het leuke is dat je er nog geld mee kan winnen ook. Zo wordt het spel lekker uitdagend en spannend. Tijdens het spelen is het natuurlijk de bedoeling om als eerste je kaart te vullen en als je dit snel genoeg doet, maak je kans om de jackpot te winnen. Deze jackpot kan oplopen tot duizenden euro’s.

Hoe kun je je aanmelden?

Aanmelden bij Trendiebingo is gratis. Het aanmaken van een account is vrijblijvend en als je er liever voor kiest om geen geld op je account te storten, dan is dat geen enkel probleem. Om een account aan te maken volg je simpelweg de instructies op het scherm. Als je dat allemaal hebt gedaan, kun je beginnen met spelen.

Aanmeldbonus

Na het aanmelden op TrendieBingo, ontvang je een leuke welkomstbonus van 5 euro. Dit speelgeld kun je gebruiken om te spelen op TrendieBingo. Zo kun je het spel spelen en alvast kennismaken, zonder dat je geld hoeft te storten.

Wekelijkse bonus

Behalve de aanmeldbonus, krijg je iedere week via je e-mail een gratis bonuscode voor de bingo. Deze kun je verzilveren voor extra gratis speelgeld. Het bedrag hiervan verschilt iedere week, maar het is in ieder geval genoeg om meerdere bingospellen te kunnen spelen op de website.

Eerste stortingsbonus

De eerste keer dat je geld stort op TrendieBingo, krijg je hier een speciale bonus voor. Dit is een bonus van 200 procent. Als je dus 10 euro stort, krijg je nog eens 20 euro speelgeld gratis.

Evenementen

Op Trendiebingo zijn verschillende evenementen. Deze worden gehouden bijvoorbeeld rond feestdagen, maar de website organiseert ook eigen evenementen, die altijd op tijd worden aangekondigd. Het leuke van deze evenementen is dat je er kans hebt om meer prijzen te winnen. Er worden zowel geldprijzen verloot als prijzen om meer speelgeld te winnen.

Bingo winnen

Als je bingo wint op TrendieBingo, dan levert het je geld op. Welk bedrag je precies kunt winnen, is afhankelijk van het aantal spelers in de kamer. Ook kun je een jackpot winnen. Het is dan de bedoeling om bingo te winnen binnen een bepaald aantal getrokken ballen. Wel moet je in de afgelopen maanden een keer geld hebben gestort, anders maak je geen kans op de jackpot. De jackpot kan vaak duizenden euro’s hoog zijn.

Mobiele versie

Het is op Trendiebingo ook mogelijk om te spelen op je mobiel. Je hebt hier geen app voor nodig, maar je kunt het internet gebruiken. Als je inlogt, zal de website de instellingen automatisch aanpassen, zodat je het spel kunt spelen. Je hebt er tenminste een smartphone voor nodig met internetverbinding. Om een bingospel te kunnen spelen, moet je het scherm horizontaal draaien. Op je mobiel kun je, net als op je computer, lekker meespelen en chatten en maak je kans op leuke geldprijzen. Dit is dus erg handig om te kunnen doen wanneer je bijvoorbeeld ergens op moet wachten.

Bezoek Trendiebingo.com