Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bonuscode ShinyBingo

Wist je dat je iedere week een gratis bonuscode bij ShinyBingo krijgt? Wat kun je precies met deze bonuscode? Waarom is het zo nuttig om iets met deze code te doen en wat krijg je er nou eigenlijk voor?

Bezoek de website

Wat is ShinyBingo?

wanneer je bij ShinyBingo voor het eerst een storting verricht dan krijg je een bonus van 300 procent bovenop je gestorte saldo op je accountShinyBingo is een online bingospel. Je kunt je hier gratis voor aanmelden en je ontvangt meteen 5 euro speelgeld bij aanmelding. Eventueel kun je er ook voor kiezen om geld te storten waar je mee kunt spelen. Het mooie is dat je met ShinyBingo leuke geldprijzen kunt winnen. Er is zelfs een jackpot die behoorlijk hoog kan oplopen. Om kans te maken op deze jackpot, moet je tenminste een keer geld hebben gestort op je account in de afgelopen maanden. Tijdens het bingospel heb je ook nog de mogelijkheid om mee te chatten in de chatbox. Het chatten kan dan met andere deelnemers.

Gratis bonuscode bij ShinyBingo

Wanneer je aangemeld bent bij ShinyBingo, krijg je iedere week op je e-mailadres een bonuscode. Veel mensen hebben niet helemaal in de gaten wat deze bonuscode precies en ze doen er dan ook niets mee. Zonde, want wanneer je deze bonuscode verzilverd, krijg je er gratis speelgeld voor.

Meld je aan en krijg elke week een gratis bonus code!

Wat kun je met dit speelgeld?

Het speelgeld kan worden gebruikt om mee te spelen. Je kunt hier zelfs geld mee winnen en het kost je zelf geen cent. Je hoeft niet in het verleden geld gestort te hebben op je account.

Hoe hoog is het speeltegoed?

Met de gratis bonuscode van ShinyBingo, ontvang je iedere week een ander bedrag op je account. Het kan verschillen van een paar cent tot bijna een euro. Je kunt er sowieso tenminste meerdere bingokaarten van kopen.

Waarom?

Met de gratis bonuscode probeert ShinyBingo ervoor te zorgen dat mensen terugkomen op de website om bingo te spelen, bijvoorbeeld omdat ze al maanden niet meegespeeld hebben. Maar ook als je al reeds actief bent, kun je gewoon gebruik maken van de bonuscode. Het zorgt toch voor meerdere gratis spelletjes per week, waar je wel een leuke geldprijs mee kunt winnen. Het kan dus zeker lonen om de gratis bonuscode van ShinyBingo te verzilveren.

Bezoek de website