Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bingokamers ShinyBingo

Bij een bingospel denken we niet meteen aan gratis bingokamers. Meestal moet je immers betalen voor je bingokaarten. Bij ShinyBingo heb je wel wat mogelijkheden om gratis bingo te spelen. Hoe zit dit? Waar vind je de gratis bingokamers van ShinyBingo?

Wat is ShinyBingo?

Iedereen die van een spelletje bingo houdt, zou zich moeten aanmelden bij ShinyBingo. Hier kun je terecht voor online bingo. Er zijn meerdere bingokamers waar je dit kunt spelen. Meestal koop je vooraf een bingokaart en daarna speel je mee. Wie als eerste de kaart gevuld krijgt, wint een geldbedrag. En behalve de standaardprijzen, zijn er ook allerlei andere geldprijzen te winnen. Zo heet iedere kamer een kamerjackpot en is er ook nog een grote jackpot overal op de site te winnen. Als je geluk hebt, kun je wel duizenden euro’s winnen. Ook is er een chatbox in iedere speelkamer, zodat je met de andere spelers kunt chatten tijdens een potje bingo. Dit kan natuurlijk erg gezellig zijn.

Gratis bingokamers bij ShinyBingo

Er zijn meerdere gratis bingokamers bij ShinyBingo. Deze kun je zien bij het tabblad ‘gratis bingo’, dat je ziet in de lobby. In deze kamers mag je meespelen zonder te betalen. Je kunt hier geen enorm hoge jackpots winnen, en de bedragen per gewonnen spel zijn enorm laag, maar het is wel een leuke manier om gezellig mee te spelen. Heel soms is er wel een gegarandeerde jackpot te winnen, van een bedrag van zo’n 10 euro. En dat is toch een heel mooi bedrag dat je kunt winnen, zonder ervoor te betalen.

Wanneer kun je spelen?

Misschien heb je al gemerkt dat deze gratis kamers niet altijd geopend zijn. Je kunt er alleen terecht op bepaalde tijden. Wanneer dit is, kun je zien bij de bingokamer zelf, maar ook op de website. Ook kun je per e-mail op de hoogte worden gebracht wanneer de gratis bingokamers toegankelijk zijn. Waar je ook rekening mee moet houden, is dat je niet altijd zomaar de kamer in komt. Het is goed mogelijk dat je bijvoorbeeld wel in de afgelopen maanden een keer geld moest storten op je bingo-account. Hiermee voorkomt ShinyBingo dat mensen alleen nog maar de gratis speelkamers spelen en verder nooit meer iets anders doen. Dit kan wel dus, maar alleen als je zelf ook eens geld hebt gestort. Je tegoed kan al vanaf een paar euro worden verhoogd.