Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis aanmeldbonus ShinyBingo

ShinyBingo kan worden gespeeld zonder dat je ergens aan vast zit. En wil je graag eerst testen of het bingospel van ShinyBingo je bevalt? Dan kun je dit gemakkelijk doen. Je krijgt namelijk een gratis aanmeldbonus bij ShinyBingo. Hoe werkt dit?

Meld je hier aan bij ShinyBingo

Over ShinyBingo

ShinyBingo is een bingowebsite waar je terecht kunt voor een gezellig potje bingo. Je kunt dit spelen door geld in te zetten en als je als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, dan win je een geldbedrag. Je kunt zelfs kans maken op de jackpot, die behoorlijk hoog kan oplopen. Op de website kun je tijdens het bingospel ook chatten met andere spelers.

Gratis aanmeldbonus ShinyBingo

wanneer je bij shinybingo voor het eerst een storting verricht dan krijg je een bonus van 300 procent bovenop je gestorte saldo op je accountWil jij graag eerst testen of je ShinyBingo een leuke website vindt en of je het bingospel graag speelt? Bij het aanmelden op ShinyBingo krijg je een gratis aanmeldbonus van 5 euro. Dit betekent dat je 5 euro speelgeld krijgt dat je kunt inzetten bij de bingospellen. Leuk is dat je je winst ook nog eens echt krijgt. Win je dus bingo, dan krijg je meer geld op je account. Je kunt alleen geen kans maken op de jackpot wanneer je nooit geld hebt gestort.

Klik hier voor de aanmeldbonus!

Zit je ergens aan vast?

Nee. Aanmelden is geheel vrijblijvend en je hoeft geen bankgegevens te delen. Je wordt niet verplicht om geld te storten. Je kunt het dus zien als een manier om het spel te leren kennen en dan te beslissen wat je verder nog wilt.

Andere bonussen

Leuk om te weten dat er nog meer bonussen bij ShinyBingo zijn. Zo krijg je wekelijks in je e-mail een bonuscode voor gratis speelgeld. Hoe hoog dit bedrag is, is iedere week anders. Ook kun je een bonus ontvangen wanneer je voor de eerste keer geld stort. Je ontvangt dan namelijk 200 procent extra speelgeld. Stort je dus 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro speelgeld. Extra speelgeld kun je ook krijgen tijdens evenementen. Deze worden altijd vooraf aangekondigd op de website of via de e-mail. Zorg dat je erbij bent.

Bezoek de website