Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Bingo spelen voor geld bij ShinyBingo

Bij ShinyBingo kun je spelen voor geld. Wat houdt dat precies in? Nou, je stort dan geld op je account, zodat je dat kunt gebruiken om mee te spelen. Er zijn verschillende redenen te bedenken om dit te doen. Hoe werkt het spelen voor geld bij ShinyBingo?

Informatie over ShinyBingo

ShinyBingo is een site waar mensen gratis een account aan kunnen maken. Je krijgt dan direct 5 euro aan gratis speelgeld. Dit kun je vervolgens gebruiken om bingo mee te spelen. Er zijn talloze bingokamers waar je terecht kunt. Wanneer je meespeelt, dan kun je geld winnen. Er zijn meerdere geldprijzen te winnen. Zo zijn er meerdere jackpots te winnen en kun je in iedere kamer vaak ook nog aanvullende prijzen winnen. En de site is ook nog eens gezellig, want er is altijd een chatbox actief, zodat jij tijdens het spelen ook met anderen kunt kletsen. Het is ook mogelijk om voor geld te spelen bij ShinyBingo.

Waarom voor geld spelen?

Waarom zou je voor geld spelen bij ShinyBingo? Er zijn verschillende redenen hiervoor. De belangrijkste is misschien wel dat je alleen de jackpots kunt winnen wanneer je in de afgelopen maanden geld hebt gestort op je account. Ook kun je vaak alleen met echt geld spelen bij een evenement dat geregeld plaatsvindt. Deze evenementen hebben vaak meerdere gegarandeerde jackpots, dus dit is wel de moeite waard. Ook vinden veel mensen het gewoon leuk of spannend om met geld te spelen. Daarnaast kun je natuurlijk zelf bepalen hoeveel geld je hieraan besteed. 10 euro kan ook al genoeg zijn, maar hierdoor is het spel wel meteen wat interessanter.

Bonus voor eerste storting

Als je voor de eerste keer geld stort, dan levert je dit extra geld op. De bonus die je ontvangt bedraagt 200 procent bovenop je gestorte bedrag aan speelgeld. Stort jij 20 euro? Dan krijg je nog eens 40 euro aan speelgeld. Dit kun je gewoon gebruiken om bingokaarten mee te kopen en de winsten mag je houden!

Winsten uitbetalen

Heb jij het geluk gehad dat je een mooi geldbedrag hebt gewonnen bij ShinyBingo? Dan kun je dit vanaf 25 euro laten uitbetalen. Meestal heb je het dan binnen een paar dagen op je rekening staan. Je kunt er ook voor kiezen om het geld te gebruiken voor het kopen van nieuwe bingokaarten.