Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

ShinyBingo

Share

Een gezellige avond uit vol avontuurlijke spanning en ontspanning, maar dan gewoon thuis op de bank. Dat is wat ShinyBingo haar spelers graag wil aanbieden. Het vertrouwde bingospel wordt op de site gecombineerd met de voordelen van de digitale wereld. Hier volgt een introductie van de speelmogelijkheden en het speelplezier van ShinyBingo.com.

Meld je aan bij de website van ShinyBingo.com

Let the bingo games begin

door een spelaccount aan te maken bij shinybingo kan je hier het bingospel spelen en je vorderingen bijhoudenOm bij het begin te beginnen: elke nieuwe speler dient eerst een spelersaccount aan te maken. Hiermee worden bijvoorbeeld persoonlijke scores bijgehouden, het aantal credits en wat er is gewonnen. Aanmelden gaat snel en simpel. Het is een kwestie van secondenwerk en het bingospel kan echt beginnen.

Bingovariatie

Op de site kan gekozen worden tussen spelen met 90 of 75 balletjes. Bij de variant met 90 ballen is het speltempo rustiger. Bingo met 75 balletjes wordt veel in Amerika en Groot Brittannië gespeeld. Deze versie speelt sneller. Dit komt omdat er naast de vaste wincombinaties ook met voorafgesproken vormvariaties bingo kan worden verkregen.

Probeer de bingo varianten gratis uit

Bingo & co

Beide categorieën, van 75 en 90 ballen, zijn weer onderverdeeld in verschillende bingorooms waar kan worden gespeeld. Klik een spel aan, koop de bingokaarten voor het gekozen spel en het spelen kan beginnen. Een bingokaart is geen grote investering: voor 5 eurocent is een kaart al gekocht.

24/7 gezelligheid

ShinyBingo.com is nooit gesloten: op elk moment van de dag zijn er spannende spelrondes en is er gezelligheid. Mochten er problemen zijn, dan kan er altijd contact worden opgenomen met de helpdesk. Er kan worden gechat met andere spelers en elke nieuwe speler krijgt tips van de spelbegeleiders. Even wat anders dan bingo is mogelijk met de diverse casinospelletjes.

ShinyBingo voor nieuwe spelers

wanneer je bij shinybingo voor het eerst een storting verricht dan krijg je een bonus van 300 procent bovenop je gestorte saldo op je accountNieuwe gasten zijn altijd welkom. Daarom krijgt elke nieuwe speler 5 euro gratis als welkomstcadeau. Wanneer de eerste storting wordt gedaan, dan wordt het gestorte saldo met 300% bonustegoed vergroot. Dit betekent dat wanneer er bijvoorbeeld 10 euro wordt gestort, er 10 euro saldo plus nog eens 30 euro bonustegoed is om mee te spelen.

Bezoek de website

Betere bonussen voor trouwe spelers

ShinyBingo.com hecht, naast nieuwe vrienden, ook veel waarde aan trouwe vrienden. Daarom krijgen spelers voor elk spel wat ze spelen experience points. Hoe meer gespeeld wordt, hoe meer xp’s. In de ShinyBingoshop kan voor de experience points bingocredits gekocht worden, maar ook elektronica of keukenapparatuur.

De beste bingo-evenementen bij ShinyBingo
Naast het ‘normale’ speelplezier organiseert ShinyBingo.com vaak speciale evenementen. Zo zijn er spelletjes met extra grote winkans of prijzenpot. Ook zijn er vaak gratis bingospelen. Op de site staat meer informatie over actuele evenementen en eventuele voorwaarden voor deelname. Zo wil ShinyBingo.com telkens de beste spelmogelijkheden voor het betere speelplezier aanbieden.