Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Jogobingo

Share

jogobingoJogobingo, de meeste bekendste en populairste aanbieder die zich richt op het bingo publiek. Het spelen van bingo is bij jogo dus ook heel erg leuk, want het is er altijd een drukte van belang. Je kunt altijd wel een bingo spelletje spelen en het leukste is dat je er gratis kienen kan spelen voor onbeperkte tijd. Je zit dus niet vast aan een paar euro die je tijdens je aanmelding gratis krijgt. Het leuke is dat er bij deze gratis bingo ook echte bingo prijzen te winnen vallen. Deze zijn in verhouding met de kamers waar je voor echt geld kaarten kan kopen wellicht erg klein, maar je hoeft er dan ook helemaal niet voor te betalen. Het is dus een leuk presentje wat deze aanbieder mogelijk maakt voor haar bingo spelers die niet tot de mogelijkheid beschikken om geld te storten op haar kienspel. Een mooi handgebaar waar bij jogobingo dan ook veel gebruik van wordt gemaakt.

Anoniem opwaarderen

Jogobingo maakt het ook mogelijk om anoniem het speeltegoed op te waarderen. Je kunt namelijk met een paysafecard ook opwaarderen. Op deze manier verzilver je de waarde van je paysafecard dus online tegoed op je account welke je bij dit spel hebt aangemaakt. Deze kaart kan je kopen bij vele supermarkten en sigarenwinkels, mocht je er niet uit komen dan kan je er altijd nog even op googlen. Je kunt deze kaart met contant geld betalen en kunt deze daarna online verzilveren. Wanneer je dus anoniem een storting wil doen op het internet is het gebruik van een paysafecard erg handig om te gebruiken. Wat betreft de veiligheid zal deze gelijk blijven wanneer we het vergelijken met andere storting methoden. Deze zijn inmiddels zo ver uitgedacht en beveiligd dat de kans op problemen daarom ook zeer klein ik geworden.

Jogobingo chat

chatten tijdens het bingo spelen bij jogobingo

De jogobingo chat is altijd heel erg gezellig. Er is namelijk een chatvenster in het kienspel gebouwd zodat er tijdens het spelen gezellig gechat kan worden. Dit venster is te vinden in elke kamer en elke kamer heeft een eigen kanaal. Zo kun je dus praten met de mensen die er op dat moment in die kamer het bingo spelletje aan het spelen zijn. Hierdoor wordt het niet zo chaotisch op de chat en blijft het heel erg gezellig. Je zou maar met alle spelers tegelijk moeten praten wanneer je bij jogo bingo aan het spelen bent. Want het kan zo dat er zelfs tot maar liefst 2000 mensen tegelijk het kienen bij jogo spelen. Je snapt dan dus ook wel dat je dan per kamer een aparte chat moet hebben en dat het er altijd wel gezellig is. Je kan immers altijd wel een gezellig spelletje meespelen en hoeft vanaf nu dus nooit meer zonder iets te zitten wanneer je een moment van verveling kent. Speel daarom nu gezellig mee en kijk en of jogobingo ook wat voor jou is. Het uitproberen kan gratis en onbeperkt, dus wanneer je met een excuses wat geld betreft aankomt dan zul je snappen dat dit niet van toepassing is.

Geen bonussen

In tegen stelling tot de meeste andere aanbieders heeft Jogobingo geen bingo bonus voor je klaar liggen. Wel zorgen zij er voor dat bijna alles wat in de pot verdwijnt weer in de prijzen word gezet. Het zogenoemde huis percentage is bij jogo bingo dus kleiner als de meeste andere aanbieders. De andere aanbieders pakken een groter percentage uit de ronde en kan het daardoor mogelijk maken om bonussen te geven aan haar spelers. Het gemis is dus klein en vrijwel niet aanwezig, aangezien jogobingo dit met een welbewust doel heeft gedaan heeft en dat is een zo eerlijk en voor de spelers gemaakt kienspel aan te bieden. Of dit gelukt is dat is de vraag dan ook niet meer, want het is gewoon fenomenaal geworden. Zeker wanneer je kijkt hoeveel actieve spelers er rondlopen en hoeveel mensen het spel van jogobingo op dit moment bespelen dan kan er geen twijfel over bestaan of dit spel een echte topper is. Aarzel dus niet langer en speel ook eens gezellig mee aan de tafel van jogobingo!