Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Flabingo

Share

Flabingo is een bekende online bingo aanbieder waar al veel mensen het kienspel meespelen. Vooral omdat je gewoon gratis kan beginnen bij deze aanbieder is het spelen wel heel erg gemakkelijk geworden. Zo krijg je bij aanmelding een gratis bonus ter waarde van 3 euro waarmee je het spelen van online kienen kan uitproberen bij dit spel. Zo hoef je dus niet gelijk aan opwaarderen te denken, maar kan je gelijk beginnen te spelen bij Flabingo. Het online spelen is uiteraard altijd een leuk iets, want je kan zelfs via de chat gezellig met andere spelers chatten. Zo is het niet alleen leuk om bingo te spelen, maar je kunt ook nog eens gezellig met andere mensen bijkletsen.

Meld je aan bij Flabingo

Gratis bingo bonus

Zoals beloofd krijg je bij Flabingo een gratis bonus. Hiermee kan je het kienspel een geruime tijd uitproberen. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe je met het geld om gaat wat je op je account hebt staan, want je kan kaarten van 5 cent per stuk kopen, maar ook van 50 cent per stuk. Je kunt je risico’s dus zelf in schatten en overwegen. Wil je voor de grotere prijzen gaan dan kan je uiteraard beter duurdere kaarten kopen bij het spel. Mocht je langer willen kijken of Flabingo wel de aanbieder is waar jij bingo voor echt geld wil gaan spelen dan kan je het beste rustig gaan spelen. Zo kan je kijken hoe gezellig het is bij deze website en of je het spel mooi genoeg vind.

Klik hier voor een gratis bingo bonus van 3 euro

Storting bonus

Er ligt niet alleen een gratis bingo bonus op je te wachten, maar Flabingo beloont je eerst storting ook. Want iemand die voor het eerst voor echt geld gaat spelen die kan wel een zetje in de rug gebruiken. Zo krijg je een bonus van minimaal 10 euro tot een maximum van 100 euro. Deze bonus kent een grote van je storting, deze wordt dus door Flabingo verdubbelt. Dit zal niet altijd gebeuren, maar je eerste storting is dit gegarandeerd wel het geval! Je moet wel in acht nemen dat je voor deze storting minimaal 10 euro moet storten. Anders voldoe je niet aan de storting eisen die Flabingo heeft gesteld en krijg je geen bonus en dat zou zonde zijn!

Bonusdagen

Er zijn ook bonus dagen bij Flabingo. Op deze dagen krijg je op elke storting die je doet een bonus van een bepaald percentage. Over het algemeen wisselen deze percentages tussen de 50 en 100%. Meestal zijn deze bonus dagen gepland op woensdag. Mocht je dus willen opwaarderen en je kan nog net de woensdag halen dan kan je het beste eventjes wachten of een klein bedrag storten. Het spelen bij Flabingo met een leuke bonus is uiteraard veel aantrekkelijk en ook nog eens erg voordelig ook. Daarom dat je het beste even je inbox van je email in de gaten kan houden, want je krijg via je email de nieuwsbrieven binnen zodat je op de hoogte word gehouden van elke actie, bonus of gegarandeerde jackpot die op die dag wordt gehouden of kan vallen. Zo hoef je niets meer te missen en kan je naar harte lust het spel van Flabingo beginnen te spelen.