Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bonuscode Bingocams

Bingocams is een ontzettend leuke website waar je bingo op kunt spelen. Je kunt geld storten en hiermee eens een gokje wagen om te kijken of jij als eerste bingo haalt. Maar wist je dat je ook gratis bingo kunt spelen? Dit doe je met de gratis bonuscode van Bingocams. Hoe werkt dit?

Aanmelden bij Bingocams

Over Bingocams

Bingocams is een website waar je terecht kunt voor een gezellig potje bingo. Tegelijkertijd kun je je webcam aanzetten en hiermee extra geldprijzen winnen. Bingocams kan worden gespeeld door geld te storten op je account, maar wanneer je dit niet wilt, hoeft het niet. Je kunt namelijk ook meespelen door middel van de gratis bonuscode die je wekelijks krijgt toegestuurd. Hoe werkt dit precies?

Gratis bonuscode van Bingocams

De gratis bonuscode van Bingocams wordt iedere week naar je verstuurd via e-mail. Het is dus slim om je e-mail goed in de gaten te houden. Kijk ook bij ongewenste post, want de eerste keer wordt het misschien daarheen verstuurd. Zorg ervoor dat je de e-mails in je veilige e-mailbox zet, zodat ze niet automatisch naar de ongewenste box gaan. In deze e-mail staat een speciale code die je kunt verzilveren op je account op Bingocams. Je krijgt dan extra speelgeld waar je bingo mee kan spelen. Het is zelfs mogelijk om geld te winnen wanneer je met dit speelgeld speelt.

Meld je nú aan en ontvang ook gratis bonuscodes!

Hoeveel speelgeld krijg je?

Hoeveel speelgeld kun je krijgen met een gratis bonuscode van Bingocams? Dit is iedere week verschillend. Ga er niet vanuit dat je meteen enorm veel speelgeld krijgt. Vaak krijg je in ieder geval voldoende om meerdere bingospellen te spelen. En wanneer je iedere week de code uit je e-mail verzilverd, kan de hoeveelheid gratis speelgeld behoorlijk oplopen.

Andere bonussen

Behalve de gratis bonuscode, zijn er nog meer bonussen op Bingocams te krijgen. Maak je een account aan, dan krijg je sowieso al een welkomstbonus van 5 euro. Ook wanneer je voor het eerst geld stort op je account krijg je een mooie bonus. Je ontvangt dan namelijk een bonus van 200 procent bovenop het gestorte bedrag. Ook zijn er geregeld evenementen waar je bonussen kunt krijgen. Houd ook dit goed in de gaten.