Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bingokamers Bingocams

Bij Bingocams kun je vooral veel spelen in kamers waar je bingokaarten moet kopen. Toch hoef je echt niet altijd geld te betalen om bingo te kunnen spelen bij Bingocams. Hoe werken de gratis bingokamers bij Bingocams?

Over Bingocams

Bij Bingocams speel je bingo terwijl je webcam aanstaat. Dit is overigens niet verplicht, maar wel heel leuk. Het kan je namelijk extra geld opleveren dat je kunt winnen. Wanneer je bij Bingocams meespeelt, is er altijd een chatbox. Je hoeft hier niet mee te chatten, maar het kan wel gezellig zijn als je dat doet. Je kunt dan de spanning met andere spelers delen. Als jij als eerste de kaart gevuld krijgt, kun je prijzen winnen en zelfs de jackpot winnen. Kost het je altijd geld om mee te spelen? Nee! Er zijn namelijk ook gratis bingokamers bij Bingocams.

Gratis bingokamers bij Bingocams

Om de gratis binogkamers van Bingocams te kunnen zien, druk je op de ‘Play Bingocams’ knop. In een nieuw scherm kun je dan een speelkamer kiezen om in te zitten. Er zit hier een tabblad bij met ‘gratis bingo’. Hier kun je meespelen, zonder dat het je geld kost. Er zijn doorgaans geen hele hoge bedragen te winnen, maar het is een prima manier om toch lekker bingo te spelen. Soms zijn er gegarandeerde jackpots te winnen van bijvoorbeeld tien euro. Een andere keer win je slechts een euro met een volle kaart. Er kunnen ook bonusspelletjes actief zijn, zodat er nog meer prijzen gewonnen kunnen worden.

Kun je altijd gratis meespelen?

De gratis bingospellen bij Bingocams zijn niet altijd beschikbaar. Ze zijn alleen geopend tijdens bepaalde tijdstippen of wanneer er een evenement is. Wanneer je er niet in kunt komen, kun je op de website zien wanneer de kamer geopend is. Houd je e-mail ook goed in de gaten, want ook hier wordt het aangekondigd wanneer de gratis bingokamer geopend is.

Andere manieren van gratis bingo spelen

Bij Bingocams krijg je wekelijks een bonuscode per e-mail verzonden. Je kunt deze verzilveren en hier krijg je dan een paar euro speelgeld voor. Je kunt dit gewoon gebruiken om bingo mee te spelen en het kost je verder geen geld. Wel kun je er geldprijzen mee winnen. Als je dus niet aanwezig kunt zijn bij het gratis binogspel bij Bingocams, dan is dit een goed alternatief voor je. De bonuscodes kosten namelijk geen geld en kun je altijd gratis verzilveren.