Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis aanmeldbonus Bingocams

Twijfel jij of je gebruikt moet maken van Bingocams? Misschien vind je het bingospel er helemaal niet zo leuk en ligt het niet in je straatje. En je wilt daar natuurlijk ook niet meteen geld aan besteden. Gelukkig hoeft dit allemaal ook niet: je kunt namelijk gebruikmaken van een gratis aanmeldbonus voor Bingocams.

Wat is Bingocams?

Zoek jij een leuke manier om Bingo te spelen en met de mogelijkheid om geld te winnen? Dit kan bij Bingocams. Hier kun je bingo spelen met je webcam aan. Wanneer je je webcam aan hebt, kun je nog eens extra geldprijzen winnen. Een webcam gebruiken is overigens niet verplicht, maar het is wel een leuke extra functie waar je gebruik van kunt maken.

Aanmelden bij Bingocams

Gratis aanmeldbonus bij Bingocams

Als je een account aanmaakt bij Bingocams, dan krijg je als bedankje een aanmeldbonus van 5 euro. Dit bedrag is te gebruiken in het bingospel. Hierdoor kun je zelf bekijken of het bingospel op Bingocams je bevalt, zonder dat het je geld kost. De aanmeldbonus is volledig gratis en er zitten geen addertjes onder het gras. Je hoeft dus niet daarna geld over te maken op je account, wanneer je dit niet wilt. En als je zelfs na die 5 euro besteed te hebben, niet meer door wilt gaan, dan is ook dat geen enkel probleem. Je zit dus helemaal nergens aan vast en kunt dus heel gemakkelijk uitproberen of je Bingocams leuk vindt of niet. Ook kun je met het speelgeld ook kans maken op geldprijzen. Alleen de jackpot kun je niet winnen wanneer je geen storting hebt gedaan. De rest van de geldprijzen zijn dus wel door je te winnen, wanneer je puur met het geld van de aanmeldbonus speelt.

Zijn er nog andere bonussen?

Behalve de gratis aanmeldbonus bij Bingocams, zijn er inderdaad ook nog andere bonussen. Zo kun je wekelijks een bonuscode krijgen voor meer speeltegoed. Dit wordt via je e-mail verstuurd. En wanneer je besluit om toch wat geld op je account te storten, krijg je de eerste keer ook een speciale stortingsbonus die je kunt gebruiken. Dit betekent dat je nog meer speeltegoed ter beschikking krijgt.

Bezoek website