Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Bingo spelen voor geld bij Bingocams

Hoe kun je bingo spelen voor geld bij Bingocams? Het mooie is dat dit nog helemaal niet zo ingewikkeld is. Er zijn verschillende manieren om te spelen met geld en je kunt er ook nog eens mooie geldprijzen mee winnen.

Bingocams

Bingocams is een bingowebsite die een speciale extra feature heeft. Je kunt er namelijk bingo spelen met je webcam aan. En het aanzetten van je webcam kan ook heel slim zijn. Je kunt hier namelijk een prijs mee winnen. Jouw live-winmoment is namelijk geld waard. Als jij wint, kan het zijn dat jouw webcam-opname hiervan ook nog eens in de prijzen valt. Verder werkt Bingocams op dezelfde manier als iedere andere bingosite. Je kunt aan het begin van een ronde bingokaarten kopen en daarna begint het spel. Ieder nummer dat getrokken wordt, streep je af op je bingokaart. Ben jij de eerste met een volle kaart? Dan win je!

Voor geld spelen

Om voor geld te spelen, moet je eerst geld op je account storten. Wanneer je dit voor de eerste keer doet, ontvang je een mooie bonus van 200 procent. Stort je bijvoorbeeld 20 euro op je account, dan ontvang je gewoon 40 euro aan speelgeld extra. Geld storten kan op diverse manieren. Op de website zie je precies hoe je geld kunt storten en hoeveel geld er gestort kan worden. Je bepaalt dit helemaal zelf en hierdoor betaal je ook nooit te veel geld. Je kunt de stappen op het scherm gemakkelijk volgen.

Waarom voor geld spelen?

Waarom zou je nou eigenlijk geld op je account storten om mee te spelen? Is het niet zonde? Nee. Het kan juist heel spannend zijn om te spelen voor geld. Daarnaast is het storten van het geld ook heel handig wanneer je kans wilt maken op de jackpot. Dit kan namelijk alleen wanneer je tenminste een keer in de afgelopen drie maanden geld hebt gestort op je account. Doe je dit niet en speel je alleen met speelgeld? Dan vis je naast het net en win je sowieso geen jackpot. Zonde natuurlijk. Ook kun je bedenken dat een spel kopen vaak al snel tientallen euro’s is. Een paar keer wat geld storten om bingo te spelen hoeft dus helemaal niet zo vervelend of zonde te zijn.

Prijzen laten uitbetalen

Heb je prijzen gewonnen? Bijvoorbeeld de mooie jackpot die duizenden euro’s hoog is? Dan kun je deze winsten weer laten uitbetalen. Dit kan wanneer je een tegoed hebt van 25 euro of meer. Het speelgeld kun je nooit laten uitbetalen, want dit wordt puur gebruikt om bingo mee te spelen. Je kunt met speelgeld overigens wel echt geld winnen, dus dat is wel weer leuk.