Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Bingocams

Share

Zin in een spelletje bingo? Dan ben je hiervoor bij Bingocams op de juiste plek! Bij ons kan je op een unieke manier bingo spelen. Je kunt hier niet alleen gezellig chatten, maar wij geven je ook de mogelijkheid om de andere spelers te zien.

Andere spelers zien op Bingocams

Wat heel veel mensen bij het online bingo spelen missen, is het gevoel dat je echt met andere mensen speelt. Doordat je de andere spelers niet kan zijn, lijkt het net alsof je tegen de computer speelt. Bingocams heeft daar gelukkig verandering in gebracht. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om bingo te spelen met je webcam aan. Zo kan je de andere spelers dus zien. Als je vervolgens wint, dan kan je jouw live-win moment met hen delen. Deze wordt ook op onze Bingocams website geplaatst. Het allerleukste live-win moment wint ook nog eens een extra prijs!

Aanmelden bij Bingocams

90 ballen bingo

Op Bingocams wordt bingo met 90 ballen gespeeld. De nummers op de ballen gaan dus tot en met 90. De speelkaarten bestaan uit 27 vakjes. Elke kaart is verdeeld in zes tabellen met negen kolommen en drie rijen. Een rij bestaat weer uit negen vierkanten met vijf nummers, die variëren van 1 tot 90. De andere vier vakjes zijn leeg. Op elke speelkaart staan dan ook vijftien getallen.

Gratis account aanmaken

bij het aanmaken van een account bij bingocams moet je gegevens invullenOm mee te kunnen spelen aan een gezellig potje bingo op Bingocams, moet je eerst een gratis account aanmaken. Daarna kan je inloggen op je account en meespelen met een van de bingospellen. Na je aanmelding ontvang je van ons vijf euro speeltegoed. Hiermee kan je dan ook gratis en voor niets meespelen aan een bingospel en je maakt ook nog eens kans op een leuke geldprijs.

Begin gratis bingo spelen met 5 Euro speeltegoed, meld je hier aan!

Verschillende kamers op Bingocams

Bingocams biedt je verschillende kamers om in te spelen. In het kameroverzicht kan je zien hoeveel spelers zich in een kamer bevinden en je komt te weten wat de hoogte is van de inzet per kaart. Hoe hoger de inzet en hoe meer spelers in een kamer, hoe hoger de prijzen die je kunt winnen. Als je in een kamer speelt, maar deze je niet bevalt, dan kan je naar een andere kamer gaan. Dit doe je door op de knop ‘bingo kamers’ te klikken. Deze vind je rechts onderaan in beeld, naast je accountsaldo. Je kunt alleen maar van kamer switchen als er geen actieve speelronde is en wanneer je nog geen speelkaarten in de huidige kamer hebt gekocht. Wanneer je uiteindelijk een kamer hebt gekozen, kun je kaarten kopen voor de volgende speelronde. Dit kan je doen door op het tabblad ‘kaarten’ te klikken, welke links boven in beeld staat.

Bingo lobby van Bingocams
de bingo lobby van bingocams

Nieuwe ronde
beginnen met een nieuwe bingoronde bij bingocamsJe kunt beginnen met bingo spelen, als de teller op 0 staat. Dit betekent dat er weer een nieuwe ronde start. De ballen verschijnen dan in beeld. Wanneer er een bal op jouw kaart voorkomt, dan hoef je het nummer niet zelf op de kaart weg te strepen. Dit wordt automatisch gedaan. Als je de eerste bent met een volle horizontale lijn, dan win je het bedrag dat bij een lijn staat. Wanneer je als eerste twee horizontale lijnen vol hebt, dan win je het bedrag dat bij Twee lijnen staat. Als je de eerste speler bent met een volle kaart, dan heb je Bingo. Je wint dan het totale bedrag dat bij Volle kaart staat vermeld.

Extra Bingocams prijzen
de progressieve bigbang jackpot van bingocamsHet leuke aan Bingocams is, dat je naast de standaard geldprijzen ook nog eens kans maakt op heel veel extra prijzen. Zo kan je de room jackpot of progressieve jackpot winnen. Wanneer je een volle kaart hebt binnen veertig ballen, win je de room jackpot. Bij een volle kaart binnen 32 ballen, win je de progressieve jackpot. Dit bedrag kan oplopen tot meer dan tweeduizend euro! Denk je toch eens in wat je met dat geld zou kunnen doen…..een nieuwe outfit kopen, een weekendje weg, een tablet kopen….

Bezoek website