Pages Navigation Menu
Gratis bingo spelen

De website voor gratis online bingo spelen

Gratis bingo bonus

Share

Het spelen met een gratis bingo bonus is altijd heel erg leuk. Zo kan je dus gratis het spel waar je begint te spelen uitproberen en zit je nergens aan vast. Je hoeft ook geen storting te doen voordat het spelen kan beginnen, want het eerste speeltegoed zet de aanbieder er zelf al op. Zo kan je dus gelijk beginnen met het kienspel te bespelen en hoef je nergens op te wachten. Pas nadat je door je gratis bingo bonus heen bent gespeeld hoef je pas de keuze te maken of je voor echt geld wilt gaan spelen of dat je er voor kiest om bij een andere aanbieder het kienen eens uit te gaan proberen met een gratis bonus. Zo kan je dus eerst kijken of het spel je wel aan staat door de gratis bingo bonus te gebruiken en hoef je niet gelijk speeltegoed te storten voordat je het spel kan spelen.


Gratis bonus bij ShinyBingo

5 euro gratis bonus zonder hiervoor een storting te hoeven verrichten

Wil je gratis tegoeden krijgen om het bingospel mee te spelen dan ben je bij deze aanbieder op het juist adres. Zo krijg je bij aanmelding gelijk al 5 euro aan bonustegoed op je account gezet. Hiermee kan je de eerste ervaringen van het spel opdoen. Daarnaast krijg je wekelijks een gratis bonus code toegestuurd. Deze code kan je verzilveren zonder hiervoor een storting te hoeven verrichten. Zo kan je dus veel plezier beleven met de gratis bonussen en is het niet verplicht een storting te verrichten bij deze aanbieder!

Klik hier voor 5 euro gratis bingo geld

Dat bespaart uiteraard een hoop zorgen, want stel je eens voor dat je de bingo helemaal niet leuk vind en je hebt te weinig saldo op je account om je uit te laten betalen. Dan moet je dit dus eerst opmaken in de hoop te winnen zodat je het uit kan laten betalen, maar gelukkig kan je bij ShinyBingo eerst testen of de aanbieder wel het spel heeft wat jij wilt spelen. Gelukkig zijn vrijwel alle spelers tevreden over het spel en de gezelligheid bij deze aanbieder, dus wat dat betreft verwachten wij ook niet dat jij het er niet gezellig zult hebben!

Gratis bingokaarten bij ShinyBingo

Een bijkomend voordeel waar je automatisch gebruik van maakt bij ShinyBingo is dat je elke ronde gebruik kan maken van de gratis bingokaarten. Het is namelijk zo dat je per 4 gekochte bingokaarten in een ronde een 5e bingokaart cadeau krijgt. Koop je bijvoorbeeld 8 bingokaarten dan speel je de desbetreffende ronde mee met 10 bingokaarten. Voor elke kamer is een limiet aan de te kopen bingokaarten. Dit is geregeld per 5-tal bingokaarten. Dit betekent dat het maximum aantal te kopen bingokaarten aangepast is aan de bonusregeling. Zo zijn er bijvoorbeeld kaartlimieten van 5, 10, 20 of 40 bingokaarten. Omdat je elke 5e bingokaart gratis ontvangt krijg je dus ook bij grotere inkopen aan bingokaarten waar voor je geld!

Klik hier om je gratis aan te melden

Meespelen voor de jackpot

meespelen voor de grootste jackpot bij shinybingoOm mee te spelen voor de Jackpot van ShinyBingo moet je voor echt geld spelen. Bonustegoeden tellen hierbij dus niet mee. Maar het is dan ook zeker de moeite waard, want wanneer je de hoofdjackpot wint dan staat er een wel heel grote bingoprijs op je te wachten.

Elke ronde weer kan je deze jackpot winnen. Maar eenvoudig is het niet. Je moet namelijk namelijk binnen een aantal gevallen ballen een volle kaart hebben. Voor de 90 ballen bingo moet je binnen 32 ballen een volle kaart hebben voor de hoofdjackpot en binnen 40 ballen een volle kaart hebben voor de ‘Room Jackpot’. Voor de 75 ballen bingo jackpots moet je voor de ‘Room Jackpot’ een volle kaart hebben binnen 48 ballen en voor de hoofdjackpot binnen 42 ballen.


Gratis bingo geld

Bij het bovenstaande spel krijg je geen gratis bingo bonus, maar krijg je wel gratis bingo geld door mee te doen in de rooms waar je gratis 2 kaarten per ronde kan kopen. Niet alles in de rooms is gratis, want het geld wat je met de bingo wint is wel echt! Hiermee kan je dus ook in bingorooms gaan waar de kaarten wat duurder zijn en kan je daar gezellig nog hogere prijzen winnen. Zo kun je dus gewoon onbeperkt gratis kienen spelen, dus mocht je dat willen dan is het geen enkel probleem. Je maakt zelfs kans om een leuk saldo bij elkaar te winnen zodat je een kans kan wagen in een room met hogere prijs kaarten.

Je hoeft zo dus geeneens met een gratis bingo spelen bonus te beginnen, maar je kan gewoon gratis spelen, wat vooral voor de mensen die het niet zo breed hebben een perfecte oplossing is. Zeker als je weet hoe gezellig de online kienen is dan is het ook zeker een aanrader om gezellig mee het bingospel te spelen. Je kunt nu zoals gezegd bij Bingolot gewoon gratis mee spelen, dus je bent er niet verplicht aan om een storting te doen terwijl je wel de gezelligheid kan beleven aan het online kienen. Het storten kan je dus achterwege laten, maar wanneer je grotere prijzen mocht willen winnen dan kan je beter geen gratis bingo bonus gebruiken, maar een storting doen. Zo kan je dus hogere kaarten kopen en dit kan je dus doen als je speeltegoed gestort hebt.

Grotere prijzen

Je moet dus eerst een storting doen wil je voor de grotere prijzen meespelen. Dit kan je ook opsparen in de gratis kamers, maar dan blijf je maanden bezig. Je kunt namelijk het beste met een euro of 10 beginnen als je er voor kiest om in de 50 cent bingo kamer te gaan. Zo kan je dus een paar ronden spelen met meerdere kaarten. Dit heeft zijn voordeel, want zo hoef je dus even niet op je geld te letten en kan je grotere prijzen winnen. Want hoe hoger de prijzen van de kaart zijn dester hoger de prijzen die je kan winnen tijdens een bingo ronde. Natuurlijk is het ook belangrijk hoe druk het in een kamer is en hoeveel kaarten hier verkocht worden per speler. Want het aantal verkochte kaarten in een bingo kamer bepaald hoe hoog de te winnen prijzen zijn. Wil je dus hoge prijzen winnen dan moet je ten eerste in een drukke kamer stappen en met een hogere prijs per kaart. Zo kan je dus, als je de bingo wint, een groter bedrag incasseren en hoef je geen eens meer over een gratis bingo bonus na te denken, want de prijzen die je in grote rooms kan winnen kunnen oplopen tot tientallen euro’s!